Marta on rodultaan Latvianhevonen ja korkeutta löytyy reilut 160cm. Tämä Iisan ja Niinan silmäterä on erittäin kaunis ja hienoliikkeinen
kaunotar <3 jolta ei kapasiteetti lopu kesken. Martan omistaa Niina Ahvenranta.

Ami on viralliselta nimeltään Flaming Lindos.Rodultaan hän on FWB.
Erittäin
kiva ja näyttävä sekä tietenkin osaava hevonen. Vahva HeA
re80. Amin omistaa Sanna Savander.
Gilmor eli Ilmo on Sallin silmäterä jonka kanssa treenataan niin koulu- kuin esteratsastusta. Hurmuri poika ;) Ilmon omistaa Salli Metsänen.

Kaja III on vuonohevostamma. Maailman kiltein hevonen jonka kanssa käydään yleensä kaikissa yleisötapahtumissa. Kaja on erittäin osaava ja reipas. HeA re110. Kajan omistaa Heli Turve.

Dino Larino alias Muna on Ellin oma rakkauspakkaus. Tämä nuoren ratsun alku on vasta kasvamassa kisakenttien tähdeksi. Munan omistaa Mira "Elli" Ihalainen.

Cupido eli Cari c:llä kun koolla ei ole väliä ;) Emilian rakas kisaponi. Rodultaan Hollannin ratsuponi. Taidoiltaan HeA re120. Carin omistaa Emilia Taskinen

C's Shakira eli lempinimeltään Kira on Saran silmäterä ja kisaponi. Rodultaan tämä diiva on Newforest. Näyttelyissäkin palkittu kaunotar jolla kilpailtu FEI luokkia hyvällä menestyksellä. Nyt jäädään seuraamaan mille tasolle tämä kaksikko yltää ;)